Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

blog

Dne 4.10.20011 se uskutečnilo setkání členů týmu amerického fotbalu OSTRAVA STEELERS s kluky a holkami Čtyřlístku Stacionáře v Třebovicích.

Konečně nastal očekávaný den a po chvílích napětí se před stacionářem objevili auta se sportovci. Nadšení bylo fantastické, ale přesto museli kluci a holky ještě chvíli počkat. Vždyť nejdříve se museli sportovci seznámit s prostředím ve kterém kluci a holky žijí, pracují a tráví volný čas.

blog

A pak to začalo. Fotbalisté nenechali nic náhodě a pozvali nás na rozcvičku. No a po rozdělení do dvou týmů začal zápas. Kluci ze STEELERS vše brali vážně a hráli s námi jako s opravdovými soupeři. Zápas nakonec skončil nerozhodně, byli vyhlášeni nejlepší hráči, kteří byli odměněni . Na závěr s námi sportovci udělali tzv. hromadu – to byl zážitek.

Co dodat nakonec? Poděkování všem hochům STEELERS, kteří si udělali čas nejen ze svého volna, ale byli i takoví, kteří neváhali omluvit se ze zaměstnání. A takových je dle naších dřívějších zkušeností opravdu málo. V dnešní uspěchané době, kdy nemáme čas jeden na druhého, patří obrovský dík všem, kteří se na této akci podíleli.

A na co budeme nejvíce vzpomínat? Na akci huddle, kterou si skupina Čtyřlístku přejmenovala na ´´HADR´´. Všichni zúčastnění víme o co jde. Že?

Za Čtyřlístek Gabriela Voznicová

blog