Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

blog

Hráči Steelers se v úterý 8.5.2012 účastnili dětského dne v Ostravě-Svinově. Pro děti si hráči připravili fotbalově laděné soutěže, které otestovali základní fotbalové dovednosti dětí a navíc je ještě bavili. Děti si vyzkoušeli výkop z tee-čka, běh s balonem zakončený tvrdým nárazem do narážečů, chytání a házení šiškou. Za to všechno byli odměněni sladkou odměnou a nechyběli ani volné vstupenky na všechny domácí zápasy Ostravy Steelers. Mohli se také seznámit s letošní hvězdou ostravské offence Míšou Kielorem a hodně dětí využilo možnost se s ním vyfotit.

Mimo fotbalově laděné atrakce bylo pro děti připraveno hodně doprovodných soutěží a aktivit. Například ZUMBA děti vyloženě bavila a zatančilo si i pár rodičů, jako například ostravský quarterback Jan Klimeš se svou dcerou Eliškou a defensive end Michal Fojtík se svým synem Matějem.

blog

Příjemné posezení u ohně s táborovou hudbou a opekáním špekáčků již byla třešnička na dortu. Dokonalosti celého odpoledne nelze vytknout nic. Výborná organizace, zábava, výborné počasí a především úsměvy na dětských tvářích jsou toho důkazem. Hráči Steelers byli velice rádi součástí této akce a děkujou za krásný den.