Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Trénink s Thunders

01/03/2014
blog

První březnovou sobotu využili hráči Steelers k letošnímu prvnímu venkovnímu tréninku. Podmínky byly příznivé. Bylo příjemné teplo (alespoň na začátek března), slunce svítilo a z Polska nakonec dorazily i hromy. Polský klub Rybnik Thunders pomohl navýšit už tak početnou skupinu ostravských ocelářů na konečné číslo těsně pod 70 hráčů.
Pod vedením 5 ostravských a dvou polských trenérů pak hráči absolvovali 3 hodiny tréninkových drillů a nakonec si mix hráčů zahrál i jednoduchou scrimmage.

Byl to tak první náznak mezinárodní spolupráce dvou klubů, které od sebe sídlí cca 50 km. Rybnik Thunders je účastníkem 3. nejvyšší polské ligy a po generační obměně nejen mezi hráči se chystá na vzestup mezi polskými kluby.

blog

Ostravský tým si již spolupráci se zahraničním týmem vyzkoušel - v roce 2011 bylo několik hráčů Zvolenu Patriots součástí týmu Ostrava Steelers, který bojoval v nejvyšší české lize. A stejně tak se několik ostravských hráčů zapojilo do bojů v tehdy vznikající slovenské lize v dresu Patriots. Zvolen je letos již účastníkem české ligy a bývalí spoluhráči se tak letos potkají spolu na hřišti jako soupeři.

Za tým Steelers bychom rádi i touto cestou poděkovali našim severním sousedům z Rybniku za účast na našem tréninku a doufáme, že naše spolupráce bude i nadále pokračovat.