Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

blog

V dalším kole rakouské flag fotbalové ligy se v dresu výběru České Republiky představila hned trojice hráčů ostravského týmu Steelers - Petr Foldyna, Václav Tymoč a Josef Šajnar.

Český tým přijel do Rakouska pouze v 8 lidech a tak si v obrovském vedru, které u našich jižních sousedů panovalo, většina hráčů musela sáhnout až na úplné dno svých sil.

Na začátek turnaje ještě čeští hráči zvládli porazit tým Barracudas 30:25. Potom se však uzká soupiska začala projevovat a další tři zápasy, proti Sentinels, Seahawks a Dragons, český tým prohrál. V posledním zápase proti Dragons přišel o vítězství 5 sekund před koncem

Ostravští hráči se v českém flag fotbalovém týmu neztratili. Petr Foldyna navázal na svou formu z tackle fotbalu - zachytil 3 interceptiony a přidal i jeden touchdown. Vašek Tymoč se činil hlavně v útoku, kde zaznamenal dva touchdowny. Josef Šajnar se zvládl připomenout pouze jedním vyloučením.

Hráči Steelers tak nasbírali velké množství zkušeností, které nyní mohou předat v flag fotbalovém týmu Ostravy Steelers. Děkujeme všem zúčastněným, že ve svém volném čase a nabité tackle fotbalové sezóně najdou síly a chuť reprezentovat Ostravu, Českou Republiku a flag fotbal jako takový.

Czech Republic-Barracudas 30:25
Czech Republic-Sentinels 25:38
Czech Republic-Seahawks 26:52
Czech Republic-Dragons 33:40

blog