Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

FIRST

Začal nám nový rok – 2016 – a Steelers vstupují do své 7.sezóny.

Na co se hráči i fanoušci v tomto roce mohou těšit?

A-TEAM
Mužský tým se po dvou úspěšných sezónách v lize druhé vrací do nejvyšší české ligy – ČLAF. Jako účastník Silver Bowlu 2015 postoupil tým z Ostravy společně s pardubickými Stallions do první české ligy. Na jaře se tak ostravští příznivci fotbalu mohou těšit na to nejlepší, co česká fotbalová scéna nabízí. Pro A-tým Steelers to bude jistě náročný rok, ale věříme, že hráči i fanoušci dokážou, že do Ostravy prvoligový fotbal patří.

FLAG U15 a U19
Na jaře se navíc můžeme těšit na dva nové týmy – týmy flag fotbalu – ve dvou věkových kategoriích do 15 a do 19 let. Flag U19 je zcela nová soutěž a Steelers zde hodlá postavit hráče juniorského věku, kteří nebudou schopni zasáhnout do bojů v tacklových soutěžích mužů, ale i naprosté flagové „specialisty“, kteří nechtějí hrát tacklové soutěže. Dalším flagovým týmem je nově vzniklý tým U15. Tento tým bude hrát svou soutěž jak na jaře, tak i na podzim.

junior team

FLAG DOSPĚLÝCH
V létě bude na mistrovství ČR obhajovat první místo mužský tým Steelers. Opět bude velká snaha dostat tento flagový svátek do našeho města na naše hřiště – a snad se tak budeme moci těšit na ty nejlepší flagové výkony přímo na vlastní oči.

JUNIOŘI U19
Na podzim potom budou mít hlavní slovo mládežnické týmy Steelers. Svou soutěž budou dohrávat flagisté U15 a k nim se přidají i junioři U19 v tackle fotbalu. Opět budou velmi sledovaným celkem Steelers, který v posledních dvou letech vždy postoupil do playoff. A i letos určitě budou jejich cíle vysoké.

junior team

DOROST U16
Vedle juniorů bude na podzim hrát svou soutěž i dorostenecký tým Steelers, který je tu pro mladé hráče hlavně pro seznámení se s tackle fotbalem, ale navázání na úspěšné vystoupení z minulého roku (2.místo v Dorosteneckém Poháru) by opět mohlo být tou sladkou třešničkou na dortu.

CHEERLEADERS
Už do svého třetího roku budou vstupovat dívky, slečny a ženy v cheerleaders týmu Steelers. Celoročně se budou starat o fanoušky a povzbuzovat hráče k lepším výkonům. A pokud členské základna dovolí – snad se podaří naše cheer vyslat i na národní soutěže.

junior team

V sedmém roce se tak můžete těšit na 7 týmů, které budou reprezentovat Ostravu ve všech věkových kategoriích fotbalu, flag fotbalu a cheerleaders.

Pokud vám, stejně jako všem členům Steelers, bije v těle ocelové srdíčko – neváhejte a přijďte na náš trénink, přidejte se k jednomu z týmů, nebo jen dorazte na některý se zápasů a zařvěte si:
STEELERS GO!!!

junior team
-->