Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Luke Wildung

24/12/2016
2017

Zdravím všechny! Moje jméno je Luke Wildung a je mi 26 let. Narodil jsem se v Montaně USA. Na vysoké škole jsem byl zvolen do All-Amercia teamu jako WR/TE. Minulou sezónu, kterou jsem hrál s koučem Heffronem. jsem absolvoval snad všechny pozice od defenzivního enda, přes linebackera na safety, v útoku runningbacka, quaterbacka a puntera ve special týmech. Můžu nastoupit kdekoliv díky mé atletičnosti a footballovému uvažování.

Co bylo nejdůležitějši při rozhodováni hrát za Ostravu Steelers?
Když nabídka přišla poprvé, moc jsem nechtěl hrát v České republice. Po telefonu s koučem a zhlédnutí videí sezóny 2016, jsem se rozhodl, že pomůžu těmto vysoce talentovaným klukům, na kterých jsem viděl talent, chuť, ale bez dobrého trenéra to prostě nejde a chuť ani talent v tomto případě nestačí. Společně s koučem Garrethem jsme se rozhodli vzít tuto příležitost, přijít za Vámi do České republiky a vybudovat tým, který může velice brzy sahat po titulu!

2017

Co si slibuješ od sezóny 2017 v Ostrave ?
Prioritou je vždy v každé sezóně vyhrát titul, ale rád bych podotknul, že cesta k titulu je o každém zápase a naším cílem bude vyhrát každý tento jednotlivý zápas, abychom se dostali mezi nejlepší. Skutečně věřím tomu, že tento cíl je splnitelný skrze těžkou dřinu a odhodlání! Potom jsem přesvědčený, že to zvládneme!

Co bys chtěl vzkázat svým novým spoluhráčům ze Steelers?
Poté co jste absolvovali minicamp s koučem Heffronem, jsem nemohl být více nadšený z toho, co mi Dale řekl. Řekl, že jste dříči, kteří jsou oddáni footballu a nic více neznamená tolik, jako odhodlání u všech hráčů! A můžu vám slíbit, že mé odhodlání je úplně stejné jako to Vaše a kouče Garretha. Jsem vysoce energicky a emocionálně hrající kouč, který věří v sám sebe a ve své bratry na hřišti. Teším se, až si podám ruku s každým z Vás!

English


Luke Wildung hc

Věk: 26 let
Narozen: USA
Pozice: WR/LB

2016 - Landsberg X-Press (GER)
2008-2012 - MSU-Northern/Rocky Mountain College (USA)