Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Steelers pomáhají

27/01/2017
awards

Noční můrou každého rodiče jsou nemoci a úrazy jejich dětí. Když jsou děti nemocné, trpí tím celé rodiny. Bohužel se s tím nedá moc dělat a nezbývá než doufat v brzké uzdravení. Hráči amerického fotbalu nejsou jen sportovci, ale také komunita vzájemně si pomahajících lidí, která připomíná rodinu. Proto jim není cizí spojit síly a spolčne pomoct i těm, kteří to potřebují nejvíce - děti.

Klub amerického fotbalu Ostrava Steelers si i přes pilnou přípravu na novou sezónu udělal čas na návštěvu nemocných děti. Protože hráči za své členství v klubu nedostávají žádné peníze, naopak musí platit příspěvky a drahou výstroj, je obdivuhodné, že dokážou ještě takto pomáhat těm, kteří neměli takové štěstí.

junior team

Den před štědrým dnem se hráči vydali na dětské oddělení fakultní nemocnice Ostrava, kde rozdávali hospitalizovaným dětem dárky. Dětem to snad alespoň trochu zpříjemnilo jejich vánoční hospitalizaci a udělalo to radost jejich rodičům i personálu nemocnice.

Hráči v lednu také navštívili Čtyřlístek - Domov Třebovice. Centrum pro osoby se zdravotním postižením. Personál se zde nepřetrzitě stará o desítky mentálně i tělesně postižených lidí, kteří vyžadují velkou míru podpory. Hráči předali organizátorce setkání Gabriele Voznicové symbolický finanční dar ve výši 5 tisíc korun. I když to není mnoho, jsou to peníze, které hrači vybrali mezi sebou z vlastních peněženek.

junior team

Klub Ostrava Steelers jménem všech svých hráčů děkuje lidem, kteří se každý den starají o nemocné a postižené děti. Toto těžké poslání nelze nijak ulehčit. Přáli bychom si udělat mnohem víc. Budeme pokračovat v těchto dobročiných akcích a tešíme se na další.