Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

2017

Garrett Griffeth


Po úspěšné sezóně 2017 se i na sezónu 2018 vrací do Steelers Head Coach (defensivní koordinátor a safety) Garry Griffeth.

Co očekáváš od sezóny 2018?
Má očekávání pro sezónu 2018 jsou stavět. Pokračovat v budování korporace, kterou jsme v roce 2017 vytvořili. Pokračovat, abychom si jednoho dne vzali vše najednou, jedním tahem. Budeme-li dále stavět na těchto principech, je našim cílem být zpět v Czech Bowlu..

Co tě přimělo podepsat se Steelers?
Se Steelers jsem znovu podepsal z mnoha důvodů. Chtěl jsem pomoci pokračovat a budovat program, který má tak veliký potenciál. Věřím, že konzistence je velmi důležitým faktorem spojující Steelers s jejich úspěchem. Více než pro tuto myšlenku jsem znovu podepsal kvůli mým spoluhráčům a fanouškům. V Ostravě jsem se cítil jako doma obklopen skvělými lidmi, kteří sdílí stejné touhy a cíle a to, co děláme se Steelers.

Na co se nejvíce těšíš v sezóně 2018?
Zrovna nyní se opravdu těším na to být zpátky v Ostravě se svým týmem a vracení se do práce. Těším se na obklopení se tou velmi příznivou týmovou atmosférou a vytváření další silné týmové chemie pro sezónu 2018.

Tvé nejsilnější stránky? (3 vlastnosti)
Věřím, že jsem schopen přinést týmu velkou energii, když zároveň coachuji a hraji. Tým reagoval na naši ortodoxní cestu dělání věcí v Ostravě skvěle. Je velmi důležité být ve svém procesu jasný a přesný, pokud toužíte po úspěchu. Věřím, že náš úspěch v loňské sezóně je zásluhou našich hráčů a jejich touhou získat úspěch důvěřováním našemu coachovacímu procesu. Vytvořili jsme vítězné smýšlení a kulturu v Ostravě, která bude nesoucí do sezóny 2018.

Chceš něco vzkázat fanouškům?
Nejprve a především bych chtěl říci, že máme ty nejlepší fanoušky v zemi. Během sezóny stále rostli a vždy ukázali Steelers svou neochvějnou podporu. Nejste z cukru! Nedokážu dostatečně vyjádřit poděkování za vaši pokračující podporu. K tomu být úspěšní potřebujeme všechny! Bez vás bychom to nedokázali. Nemůžu se dočkat, až vás zase všechny uvidím!



2017

Luke Wildung


Do týmu Steelers se vrací i druhý američan. Luke v minulé sezóně vedl útok ocelářů a v sezóně 2018 je tedy na čem stavět.

Co očekáváš od sezóny 2018?
Má očekávání pro sezónu 2018 nejsou odlišná od těch pro rok minulý. Playoff! Vím, že pokud zůstaneme zdraví, není důvod, abychom se nedostali do playoff. A když už budeme v playoff, tak není důvod, abychom to znovu nedotáhli na Czech Bowl!

Co tě přimělo vrátit se do Steelers?
Mohl bych donekonečna mluvit o tom, proč jsem znovu podepsal se Steelers! Komunita, fanoušci, spoluhráči, rodina a tak dále! Ale tím hlavním důvodem znovu podepsat byl ten, že se cítím jako doma, když jsem v Ostravě a se Steelers! A cítím, že mám v Bitters League nevyřízené účty!

Na co se nejvíce těšíš v sezóně 2018?
Těším se na každodenní dřinu s mými "BRATRY", ať je to časné ranní kondiční cvičení, vyčerpávající zvedání, dlouhé hodiny v místnosti s videem, vše a každý kousek z toho! Těším se na to, jak budou Steelers vypadat se všemi nově příchozími hráči! A až uvidím pokrok, který mí hráči udělali v off-season (mimo sezónní příprava)!

Tvé nejsilnější stránky? (3 vlastnosti)
Měl bych říct, že mé tři nejlepší vlastnosti pro fotbal jsou tyto následující:
Nesobeckost - můžete vidět spoustu importů přicházejících ze zámoří ze špatných důvodů. Nejsem tady pro individuální statistiky a ocenění, to vše jsem získal na univerzitě. Teď už chci jen vyhrát a udělám to nejlepší, co může pomoci mému týmu toho dosáhnout.
Vůdčí schopnosti - cítím, že jsem zažil většinu situací ve fotbale, jako hráč a jako coach. To jsou ty zkušenosti a znalosti, které mi pomohly být připravený na jakoukoli situaci na naší cestě!
Znalosti/odhodlání – jednou věcí na sobě, na kterou jsem hrdý, je má znalost hry a to, že tyto znalosti vzešly z mnoha let hraní a coachingu. Coach Garrett a já jsme studenty hry a to nás udržuje vhodnými a připravenými. Jsem velmi cílevědomá osoba a odhodlání je to, co mě udržuje v chodu vpřed!

Chceš něco vzkázat fanouškům?
Chtěl bych všem fanouškům Steelers říct, že si velmi cením veškeré podpory, kterou v posledních letech ukázali! Tento rok bude tím nejvíce vzrušujícím v historii Steelers, takže při našich hrách vás chci všechny vidět a slyšet! Tento rok děláme něco velmi výjimečného a chci, ať jste toho VŠICHNI součástí!

Překlad: Václav Kantor


hc

hc