Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

2020

V dubnu měla začít fotbalová sezóna, ale vlivem pandemie Covid-19 byly všechny sezóny v Evropě zrušeny nebo odloženy.
Hráči v karanténě však našli způsob jak soupeřit. Madden je simulace amerického fotbalu a pro naši eligu jsme si vybrali verzi 20 na konzoli PSN.

Na začátku dubna tak odstartovala první ostravská eliga Steelers, které se zúčastnilo 16 hráčů. Mezi nimi jsme mohli najít jak zkušené hráče A-týmu, jako jsou Martin Hloušek, Adam Synáček či Teodor Reinhold, tak i nastupující generaci ocelářů - Ondřej Peňaz, Jan Telnar, Petr Šmuk a Ondřej Tröster ještě minulý rok nastupovali za juniorský tým Steelers. Eliga Steelers měla i jednoho zahraničního účastníka. Nás polský OL Mateusz Mucha hrál své zápasy doma za hranicemi.

První ročník eligy Steelers vyvrcholil finálovým turnajem, který se konal v pátek 8.května a vy jste jej mohli sledovat na Youtube a Twitchi. První vítězem se nakonec stal Jakub Tröster, který zcela ovládl všechny své zápasy na turnaji. Veškeré výsledky základní části a průběh playoff najdete - ZDE

Dva týdny po zahájení eligy Steelers se rozběhla i celostátní Paddock eliga pod záštitou ČAAF. Do soutěže se přihlásilo 10 týmů, které byly rozděleny do 2 skupin. Esportový tým Ostrava Steelers byl zařazen do skupiny Východ s týmy Přerov Mammoths, Pardubice Stallions, Vysočina Gladiators a Brno Alligators.

2020

Týmy odehráli pět zápasů během pěti týdnů. V každém týdnu reprezetovali svůj tým tři hráči. Každý zápas se skládal ze tří duelů - a každý hráč tak odehrál jedno utkání. Ten tým, který získal více výher, vyhrál i samotný zápas.

Esportový tým Steelers, jako jediný v soutěži, točil ve svém týmu více než tři hráče. Dle aktuální formy a síly soupeře se v týmu představili - Daniel Bria, Jan Telnar, Jakub Tröster, Petr Šmuk, Ondřej Tröster, Dominik Lupták a Martin Hloušek.

Tým Steelers sice zaváhal v prvním zápase proti Mammoths (kteří nakonec bez jediné porážky vyhráli skupinu), ale potom již jen vyhrával. Z druhého místa jsme tak postoupili do finálového turnaje, který se bude konat na konci května v Praze a naši fanoušci jej budou moci sledovat na televizních obrazovkách. Z profesionálního esportového studia bude vysílat Česká televize.

Náš tým budou na finálovém turnaji reprezentovat Jakub Tröster (vítěz Steelers eligy), Jan Telnar (v Paddock elize má bilanci 3 výhry - 0 proher) a Daniel Bria (v Paddock elize má také bilanci 3-0).
V semifinále se utkáme s pražskými Lions.




Paddock eliga 2020

tb