Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

2022

Praha hostí zápasy juniorského mistrovství Evropy mezi Českem, Německem a Švýcarskem. Do konečné sestavy národního týmu se probojoval teprve šestnáctiletý ostravský talent Filip Martinek. U týmů působí také naši dva trenéři - Jiří Šimkovič a Jiří Šimkovič Jr.

V úvodním zápase Mistrovství Evropy do 19 let český výběr nestačil na favorizované Německo a podlehl 0:47.

Český tým se trápil především v útoku, kdy dlouho nedokázal zaznamenat zisk prvního downu. Na postu quarterbacka začal Jan Kos, ale ani po výměně za Matyáše Bílého se obraz ofenzivní hry nezměnil.

Obrana sice dokázala vyprodukovat několik zastavených drivů a jeden turnover v podobě interceptionu. Na sílu německého týmu to nestačilo a obrana často začínala ve špatné pozici na hřišti po rychlém puntu a dobrých punt returnech soupeře.

Druhý zápas odehraje náš tým proti Švýcarsku v úterý 12.7. od 15:00 v Praze na Ragby Sparta.




2021

Pro mužský tým Steelers letos skončila sezóna v semifinále, ale někteří hráči si svými výkony řekli o další evropské angažmá. Do jedné z nejlepších lig v Evropě - EFL - se dostal offensivní lineman Daniel Bria.

Danielova tvrdá dřina během předsezónní přípravy a následně výborné výkony ve dresu ISMM Steelers mu zajistily místo v týmu Wroclaw Panthers, který hraje European Football League, což je evropská liga, které se účastní týmy z pěti států a navazuje na NFL Europe. Panthers jsou letos vážným kandidátem na účast v playoff a i proto se snaží posilovat svou sestavu těmi nejlepšími hráči z Evropy a Ameriky.

2021 V zápasech EFL se potká s hráči, kteří hráli NFL, prošli nejlepšími vysoškolskými programy v americe a dále zde bude čelit těm nejlepším hráčům, které evropský fotbal může nabídnout.

Dan už má za sebou zápas s Panthery v Berlíně a tento víkend jej čeká domácí zápas ve Wroclawi - v neděli 17.července.

Držíme našemu oceláři palce, přejeme mu spoustu úspěchů a skvělých zážitků.




Nations Cup 2022

09/07/2022
2021

Ženská flagová reprezentace se o tomto víkendu zúčastnila Nations Cup 2022 v Německu, ve Frankfurtu nad Mohanem. Za český tým hrají dvě ocelářky, Agáta Ferancová a Evelína Adámková. A jako trenér u týmu navíc působí Jan Vysloužil, který připravoval i náš flagový tým U18.

Na turnaji se vedle českého týmu představily výběry Německa a Velké Británie.

Náš výběr během dvou náročných dnů odehrál šest kvalitních zápasů. Ani jednou se mu sice nepodařilo zvítězit, ale nasbírané zkušenosti jistě přetaví do kvalitní přípravy na další reprezentační starty.